Hem > Allmänna tankar, Privat > Ett bra telefonsamtal – trots allt

Ett bra telefonsamtal – trots allt

Det har varit en sådan där… -lång, -seg, dag idag. Egentligen har det varit en riktigt trevlig dag, men nu när dagen är över så är jag ordentligt trött, på ett inte alltigenom positivt sätt. Men för att inte deppa ihop såhär strax innan läggdaggs så vill jag lyfta fram dagens positiva trender:
  • Åkte efter näringarna tillsammans med en av mina ständiga följeslagare (U) till min väninna Y (ja, vi befinner oss slutet av alfabetet här…) -det var riktigt skönt att sitta där, äta glass och mazariner (jag fick dock en mild allergisk reaktion och fick äta allergimedicin, men det är en helt annan historia), prata strunt och lite allvar och bara ta det lugnt en stund. Vi blev hämtade av min kompis B, så dagen var inte på långa vägar slut där än.
  • Fick igår ett riktigt positivt besked. Biopsin visade ingenting allvarligt. Troligen var det bara något gammalt ärr de hittat som såg lite märkligt ut i deras ögon (skall vi vara lite negativa här – som jag har lust med att vara nu, så har jag alltså gått omkring här med en massa flashbacks efter operationen -helt i onödan). Kan inte låta bli att undra om det ärr de reagerade på kommit redan i min barndom, -vet inte annars hur jag skulle lyckats fått en sådan skada där, men nåja. Det är ju ingenting man kan vara säker på åt endera hållet.
  • Jag fick via antikvariatet på hörnet och skaffade mig en utökad samling böcker.
  • Världen gick inte under idag heller (ja, fast, ja det hinner den ju än.)
Categories: Allmänna tankar, Privat Taggar:
  1. Inga kommentarer än.
  1. Inga trackbacks än.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu