Hem > Allmänna tankar > En liten reflektion

En liten reflektion

Sedan jag för drygt 15 år sedan trevande började leta efter böcker och information om dissociation har det hänt mycket. Fortfarnade kanske man inte kan säga att det finns en uppsjö av litteratur på området i svenska språket, men det finns mycket mer att läsa och kunskapen om vad som orsakar dissociation och hur dissociation uppstår har ökat. Det är inte heller lika konstigt längre att tala om det. Även om mannen på gatan kanske inte vet vad som står bakom ordet och hur dissociation ter sig i vardagen för den som har dissociativa tendenser så är det lättare att prata om numera. De som jobbar inom området vet numera ibland en hel del, -och det är glädjande. Mycket verkar ha hänt de senaste åren och det ger mig hopp för framtiden.

  1. Inga kommentarer än.
  1. Inga trackbacks än.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu