Bloggprofil

Om någon undrar så…

…är det jag som ligger här och kurar bakom TraumaTriumf-bloggen. vem jag är; är egentligen helt oväsentligt. Men jag kan ändå berätta lite om hur jag tänker. Min vardag lär den som läser bloggen snart känna. Jag lever ett ganska okomplicerat liv. Min vardag kanske inte genomsyras av några världsomvälvande upptäckter, men jag är en av alla de som inte helt okomplicerat kan ta alla livets smällar. Jag är med andra ord ganska sund.

Jag har både högst privata (men genom bloggen förhållandevis offentliga) trauman som jag kämpar med och en del erfarenhet av arbete med människor som har andra -högst privata- erfarenheter. Jag har tillräckligt mycket erfarenhet för att veta att jag inte är ensam och min förhoppning är att bloggen här kanske kan ge någon av alla er andra modet att börja äga er historia. Dessutom hoppas jag att kunskaper om Trauma och Dissociation skall komma dem till nytta som genom arbete, vänskap, intresse, släktskap eller genom livets fanskap kan behöva få lite mer på fötterna gällande -alldeles särskilt – dissociation.

Vill du ha kontakt med mig? Maila då till [email protected] Farlig är jag inte, så ta några djupa andetag och ge dig i kast med tangentbordet!
 1. Elsa
  juni 20th, 2009 i 22:13 | #1

  Hej!

  Vill bara säga att du gör ett fantastiskt jobb! Jag är psykolog och överlevare av sexuella övergrepp i barndomen. Du har hjälpt mig med dina texter och tips på litteratur. Du är en inspirationskälla!

  Varma Hälsn

  Elsa

 2. dissociation
  juni 21st, 2009 i 22:20 | #2

  Tack för ditt meddelande! Det gläder mig att höra att du hittat till min blogg och att du hittat ”hem” på den. Det värmer mig -jag blir jätteglad av de uppmuntrande orden.

  Värmande kram i sommarregnet,
  E / dissociation.bloggproffs.se

 3. Amanda
  september 21st, 2009 i 19:41 | #3

  Är du terapeut? Var jobbar du någonstans? Har du landstingsavtal?

 4. dissociation
  oktober 13th, 2009 i 11:28 | #4

  Nej, jag är inte terapeut, om du med det avser legitimerad psykoterapeut. Jag är socionom och har gått en steg-1 utbildning i psykodynamisk terapi. Så man kan kanske säga att jag är psykoterapeut under utbildning. Just nu tar jag tyvärr inte emot egna klienter, men kan, vid behov, förmedla kontakt till en -förhoppningsvis bra- traumaterapeut någonstans nära dig. Maila då till [email protected]

 5. Carl-Johan Råberg
  oktober 22nd, 2009 i 18:21 | #5

  Jättebra nyanserad blogg fint jobb att bara få tag på litteratur och sammanställa så snyggt.
  bra informationsblad ja jag kommer att ha hjälp av det i mitt jobb med trumatiserade människor.
  Carl-Johan Råberg leg psykoterapeut Emdrcertifierad mm Lindesberg

 6. Mattias
  mars 4th, 2010 i 14:07 | #6

  Hej, och tack för en fantastiskt intressant och välskriven sida om trauma och dissociation. Sidan är ju en guldgruva för den som är intresserad av ämnet och eftersom jag jobbar som psykolog med mottagande av flyktingbarn så är jag en av de intresserade som hittat din sida efter en del googlande.

  Allt gott
  / Mattias

 7. Micki Tiburcio
  mars 27th, 2012 i 22:13 | #7

  Jag har letat efter detta, var kan jag hitta mer?

 8. dissociation
  april 9th, 2012 i 16:33 | #8

  Återkommer till dig per mejl den kommande veckan! /Admin

 9. Lennart
  juli 17th, 2012 i 17:25 | #9

  Din mail-adress funkar inte.

 10. Liselotte Hellid Hagström
  januari 9th, 2013 i 13:21 | #10

  Hej!
  Tack för att du så generöst delar med dig av din kunskap. Jag har använt mig av din strukturerade information i mitt arbete med traumatiserade personer. Har varit till stor hjälp. TACK!!

 1. Inga trackbacks än.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu