Hem > Allmänna tankar > Att leka

Att leka

En dag framför TV:n med ett nummer av Einstein-Sudoku (ja, tidningen kallas så) stadigt vilandes mot en kudde i knäet. Själv var jag väl placerad i soffan där nere och hade sällskap av Å, som kanske inte har riktigt samma intresse som jag men som visade på nog så stort tålamod. Sporten på bildrutan intresserade mig ibland mer och ibland mindre. En riktigt norsk dag blev det och jag är ju inte den som missunnar norrmännen någonting alls (tvärtom, men det kanske vi får tillfälle att gå i på i ett senare skede). Jag gladdes också med Anders Södergren och hans silvermedalj (guldet erövrades ju av min personliga favorit – Petter Northug, men jag kan glädjas med Södergren ändå).
När sändningarna slutade och bandyn tog vid (där upphörde mitt intresse), så gick jag upp till mig och började läsa igenom manuset på den tredje delen av nätartikelserien (den publiceras 25 februari, alltså på onsdag, -så missa inte det!) för att se var det behövs göras förändringar.
Photoshop-ikonen på bildskärmen blev dock helt överväldigande för mig (jag är offer för mina kreativa drifter…) så jag började sedan leka lite. Mina keramiska alster, min väninnas katt, rosorna jag fick till alla hjärtans dag… inspirationen var inte särskilt svår att hitta…
Categories: Allmänna tankar Taggar: ,
  1. Inga kommentarer än.
  1. Inga trackbacks än.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu