Hem > Allmänna tankar > Vissa dagar kunde lika gärna vara två

Vissa dagar kunde lika gärna vara två

Satte mig här för ett bra tag sedan och har suttit och lekt med photoshop och gjort egna ”brushes” av handgjorda teckningar, -allt för mitt eget höga nöjes skull. Innan jag försökte mig på att logga in (första gången lyckades det inte) så surfade jag omkring lite på måfå. Hur det sedan kom sig så hamnade jag på en sådan där sida som lovade kunna förutspå min framtid och säga vad som är extra viktigt för mig just nu. (Av någon anledning finner jag ett visst nöje i det även om jag ju inte -naturligtvis- tror på sådant där.)
Jag fick veta att jag genom lång erfarenhet anskaffar mig stor visdom och att jag kommer att undervisa. Därtill stå det att jag har en mentor eller högre makt som stöder mig i mitt liv. (låter ju inte så illa – hjälp från högra makter kan jag verkligen behöva)

Det jag suktar efter mest just nu, -enligt den gyllene sanningens stjärna, är ett starkt ledarskap och ordning. Jag vill ha en auktoritär ledare. (Njae, auktoritära individer brukar allt som oftast skrämma slag på mig. Jag jobbar helst självständigt och är rent av rikitgt dålig på att ta order.)

Mina rädslor just nu, menar den gyllene sanningens stjärna, är att bli hel. Jag räds helandeprocessen och framför allt helande kraft från högre instans. (Lite osäkert här om det är landstinget jag räds eller om det är något annat.)

Så, vad pågår i mitt liv just nu? Jo, säger den gyllene sanningens stjärna, -en förändring är på gång. Jag tar risker på ett nytt sätt och gör storslagna planer. Jag bör dock vara lite försiktigt med att ta risker, säger stjärnorna, -det kan gå galet. (På något vis ligger väl det i sakens natur? En risk innebär väl alltid en viss fara för misslyckande?)

Vad går emot mig just nu då? Jo, det har den gyllene stjärnan svar på; -det kommer en katastrof (låter inte så muntert…), en katastrof eller dramatiska nyheter som omkullkastar min vardag.

Så hur går det då? Jo, -käpprätt åt… ja… Jag sitter fast som i en rävsax och kommer varken fram eller bak. Jag fattar fel beslut och får sedan städa upp. Sitter också fast i missbruk och tvångsmässighet säger den gyllene stjärnan.

Summan av kardemumman är alltså en ganska så dyster historia.
Vilken tur då att jag inte tror på sådant där…

Categories: Allmänna tankar Taggar:
  1. Inga kommentarer än.
  1. Inga trackbacks än.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu