Hem > Allmänna tankar > Som på beställning

Som på beställning

Det är konstigt det där, hur det kan variera. Måendet är det jag talar om. Samtidigt som solen kom fram i förmiddags så vaknade mitt sinne till liv och nu när jag tittar tillbaka så känns det som en alldeles okej dag ändå, trots att jag igår kände mig så ”borta”. Dagen på näringarna var riktigt kul. Pe fick bli min adept för dagen och jag kunde konstatera att jag trivs med det där, -att undervisa. Jag tycker om att instruera, se eleven utvecklas och få aha-upplevelser. (Nu är det dock tveksamt om Pe fick några aha-upplevelser, men hur som helst, -jag tyckte det var riktigt kul.)
Under eftermiddagen var jag en riktigt duktig standardiserad variant av mig själv, det vill säga, jag hängde upp tvätten och ställde in i diskmaskinen. Jag vattnade blommorna och jag ordnade lite här uppe (intresseklubben antecknar förstår jag…). När jag varit duktig så pass länge att jag tyckte att det fick duga (någon måtta får det väl ändå vara?); så ägnade jag tiden åt min dator.
I runda svängar är det det hela. Visst, jobbigt har det också varitmen just nu vill jag inte riktigt gå in på det. Mest bara för att det är så svårt att förklara.
Categories: Allmänna tankar Taggar:
 1. Pe
  april 23rd, 2009 i 00:16 | #1

  Pe fick ena riktiga aha-uppleveser…såna där aha måste göra detta fler gånger upplevelser…:)
  Jag SKA göra mig själv några koppar!!! Men jag funderar på om jag ska till o börja med beställa några av dig:) I will pay for them of course….Please:).

  Dagen var underbar, o vad mer kan man begära…vackert väder, trevlig sällskap och nya kunskaper…Perfect.

  See you soon!/Pe

 1. Inga trackbacks än.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu