Hem > Allmänna tankar > ”Det är lugnt”

”Det är lugnt”

Möjligen är det en av mina standardfraser och oftast är det sant. Åtminstone om man väljer att se det i relation till hur det kunde vara ifall det var mycket värre,  -det är lugnt.

Trots att dagen gått i hundratio så har det varit en lugn dag. Som vanligt var jag på näringarna i förmiddags och ägnade mig där åt att måla skuggor av kvinnokroppar på ett par olika fat/skålar. (Det låter inte som om det vore något tungt jobb kanske, men man blir ganska trött av att fokusera och med tungan välplacerad i munnen få skuggorna att sitta helt rätt så att de faller på ett lagom vis också sedan föremålet -skålen eller fatet- upphettats till 800 grader i keramikugnen och glasyren sedermera också satts på. Men oftast fixar det sig, så det är lugnt…)

Väl hemma somnade jag på stört ute på balkongen (precis intill den gamla björken -men numera har jag ju inhalator – så det var lugnt) och vaknade en timma senare av att det ringde på dörren. B kom som vanligt -klockrent klockan fem, och efter småprat och nostalgitripp skjutsade han mig till min vän, väna Y som bjöd på grönsaksdipp och jordgubbsdricka. Vi pratade bort hela kvällen så pass att jag inte hann sy det allra sista på hennes klänning (men bröllopet är inte förrän om två veckor, -så det är lugnt).

Nu är jag hemma igen och har det under omständigheterna riktigt gott ställt faktiskt. Jag hade hoppats på att få en lugn dag imorgon men Å påminde mig om att jag har ett tidigt möte imorgon bitti. Det blir alltså ingen sovmorgon imorgon, men det kommer ju en dag efter det också, -så det är lugnt!

Categories: Allmänna tankar Taggar:
  1. Inga kommentarer än.
  1. Inga trackbacks än.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu