Hem > Allmänna tankar > Ett litet mellanspel

Ett litet mellanspel

Tid till skrivande finns det egentligen inte nu… Det är snart dags att dra iväg på den sista basala kroppskännedomen för terminen. Det finns dock en del att skriva om som jag hoppas kunna återkomma till när andan faller på, kanske redan senare under dagen när jag är tillbaka igen. Gårdagen vill jag skriva lite mer om. Det var nämligen en årsdag -10 år sedan en särskild erfarenhet i mitt liv. För att på något sätt markera dagen gick jag längs småvägarna här omkring och plockade en rejäl bukett med allsköns sommarblomster. Sedan ställde jag mig på bron över till ett av friluftsområdena i närheten och lät buketten fångas att vattnet och strömmen uppför ån. Precis som jag släppte taget om buketten började kyrkklockorna klinga från kyrkan neråt centrum och under några minuter stod jag där och tittade på blommorna som guppade i vattnet medan fåglarna kvittrade och kyrkklockorna slog på lite avstånd. Starkt.

Categories: Allmänna tankar Taggar:
  1. Inga kommentarer än.
  1. Inga trackbacks än.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu