Hem > Allmänna tankar > När det duggar tätt

När det duggar tätt

Några ord skall ja försöka få till såhär nu på torsdag kväll… Dagen har varit riktigt skön… Alldeles utmärkt, åtminstone sett till innehåll. Jag tog med mig L och åkte till en stad en halv timmes bilresa härifrån. Det var helt ypperligt väder och atmosfären var lugn och avslappnad. Folk satt mest stilla i skuggan under något träd och tittade på båtarna som guppade i hamnen. Det var på något vis som en mini-semester. När vi några timmar senare kom hem var jag så slut att jag gick och lade mig och sov bort ett par timmar. Jag vet inte om det var värmen (som påstås ha lagt sig över bygden), det faktum att vi traskade på ganska friskt eller det lilla faktum att jag fick jobba med att stanna kvar (vara fokuserad), -något som i sig är rätt slitsamt ibland.
Framåt kvällen kom Er med den nya skrivaren (yess!) och en sodastreamer som jag bett honom handla. En egen läskfabrik i miniformat är inte helt fel den här tiden på året…

Categories: Allmänna tankar Taggar:
  1. Inga kommentarer än.
  1. Inga trackbacks än.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu