Hem > information > Resultat av Besökarundersökning 1

Resultat av Besökarundersökning 1


som bekant för en del av er så var första undersökningsfrågan följande;

Du är intressad av trauma, hur kommer det sig?Tack alla ni som deltog i den första besökarundersökningen! Det stora flertalet av er, som valt att göra undersökningen, är själva traumatiserade i något skede av livet. Alltså; ni är överlevare. Ni andra är kanske inte lika många till antalet men ni finns också representerade, ni är några som jobbar med frågor som rör trauma och möter traumatiserade i ert vardagliga arbete. Ni är också anhöriga och vänner. Följdfrågan som kom upp kom att bli besökarunderunsökning 2. Jag undrar helt enkelt vad ni vill att sidan skall ge er. Vilken information söker ni? Vad vill ni läsa om?
Gör besökarundersökning två också… Resultatet kan påverka hur sidan utformas i framtiden. Så tyck till!

Categories: information Taggar:
  1. Inga kommentarer än.
  1. Inga trackbacks än.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu