Hem > Allmänna tankar, information > Aktion mot övergrepp mot barn

Aktion mot övergrepp mot barn

Affischen till vänster fick jag med mig när jag under dagen surfade omkring på nätet. Ta gärna med den du också, sätt den på din blogg eller hemsida, -som en symbol och ett stöd för alla barn ute i världen som som drabbas av övergrepp, för de utsatta och utnyttjade barnen. Ett sätt att uppmärksamma dem kan vara just att sätta upp affischen och genom det påminna besökare alla dessa barns utsatthet.

En annan sida jag snubblade över idag har ett liknande tema och en liknande mission. Utnyttjad.se har som mål att ”Att alla utsatta barn upptäcks och får rätt hjälp i rätt tid.” Sidan kan vara värt ett besök. Bakom sidan står två starka kvinnor. Men även du är inbjuden att medverka om du vill…

  1. Inga kommentarer än.
  1. Inga trackbacks än.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu