Hem > Allmänna tankar, Privat > Dancing mamas

Dancing mamas

Eller

På tjej-kväll med nya bekantskaper

Det händer inte så ofta att jag är ute i svängen. Jag är väl en ganska så tråkig individ på det sättet. Faktum är att jag inte vet när jag var på fest senast; senast innan igår kväll vill säga.
Jag blir lätt trött om det är stimmigt och är jag trött blir jag lätt dissociativ. Möjligen är det en förklaring till varför jag sällan är ute i svängen. En annan orsak är att jag inte finner så stort nöje i det. Fast tjejkvällar gillar jag nog ändå har jag precis insett.

Det finns inte så mycket att berätta. Det var vin och hudkrämer, tacos med sallad (för oss vegetarianer) och garderobstömmarparty (jodå, även jag kom hem med ett nytt plagg-Tack för capen!). Det var ganska skönt att vara ”normal”. De flesta var nya bekantskaper och jag insåg att jag trots allt nog är ganska vanlig ändå. Jag tror ibland att jag sticker ut, men inser mellan varven med en stor suck av lättnad att så inte är fallet. Jag är inte mer annorlunda än folk är flest.

Om dagen idag finns inte heller så mycket att berätta. Jag har städat och läst lite grann, -alldeles lagom såhär dagen efter…

Categories: Allmänna tankar, Privat Taggar:
  1. Inga kommentarer än.
  1. Inga trackbacks än.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu