Hem > Allmänna tankar > Somebody to lean on

Somebody to lean on

YouTube Preview Image

Hittade länken till Bill Withers – Lean On Me på en sida jag besöker ibland, -och kände att den talade till mig särskilt just nu. Det är en sådan låt som passar in lite nu som då för de flesta. Jag tror att den person som jag behöver den här förmodligen inser att det är till honom. Smörigt, javisst, men en gest allikevel som jag hoppas talar för sig själv.

Det har varit en del dagar med en hel del funderande och lite mer jobb än vanligt. Försöker att hitta min roll i sammanhanget på mer än en front. Samtidigt känns det som jag är på väg att hitta hem. Behovet av att dela med mig har ökat. Jag vet bara inte ännu riktigt hur.

Ha det gott alla!

Categories: Allmänna tankar Taggar:
  1. Inga kommentarer än.
  1. Inga trackbacks än.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu