Hem > Privat > Flyt

Flyt

Under de senaste veckorna har jag kunnat notera ett visst flyt. Saker har gått lättare en beräknat. Saker som inte borde lösa sig har gjort det. Oro jag haft, har lättat, -också för sådant som jag inte kunnat påverka det allra minsta. Och såhär lagom till advent känner jag mig ganska tillfreds. Egentligen vet jag inte om jag har mer flyt än vanligt. Förmodligen har jag ungefär lika mycket flyt som vanligt, -men jag upplever att jag har mer. Jag är i stämning. För det är väl så att jag lika väl hade kunnat muttra om hur eländigt allt är om man nu skall vara riktigt krass, men det känns bra nu.

Allt beror bara på ett par små saker som vänt och nu går rätt väg. Jag får förmodligen jobb precis på den arbetsplats jag helst vill. Jag skall tillbaka till utbildningsväsendet och jag trivs där. Drömmarna flyger ovanligt högt. Jag har börjat tro på mig själv igen. (Och det var på tiden…)

Categories: Privat Taggar:
 1. Gina
  november 27th, 2009 i 10:45 | #1

  Följer fortfarande med din blogg odh ville bara säga hur glad jag blev av att läsa att du börjat tro på dig själv. Fortsätt med det! kram

 2. anonyyym
  november 30th, 2009 i 23:51 | #2

  Tycker du har en underbar sida, men dock din blogg.. den är ganska svår att hänga med i tycker jag om man inte känner dig för du skriver så ”allmänt” så man har absolut ingen aning om vad du syftar på :) men jag kanske inte borde skriva så, kände för att kommentera det i alla fall, den är för hemlig för att ge tillfredställelse om man inte känner dej tycker jag. mvh

 3. dissociation
  december 1st, 2009 i 00:52 | #3

  Hej anonyyym!
  Tack för både den positiva och negativa kritiken-all feedback tas emot så jag är glad att du skrev det du skrev! Det är lätt att förstå att det kan vara svårt att hänga med ibland och att det jag syftar på inte alltid är så tydligt. När det gäller andra människor som jag skriver om vill jag helst inte hänga ut dem och då blir det lätt förvirrande. När det gäller mig själv kanske det kunde vara vettigt att göra en liten mellanlandning där jag berättar lite mer om mig själv. Skall ha det i åtanke och skall också försöka vara lite mera tydlig, när det känns som att det passar sig. Jag berättar gärna också om jag får frågor.

  Förmodligen är jag ganska rädd om min egen integritet så jag blir otydlig av den anledningen också. Men jag skall försöka lätta lite på allt hemlighetsmakeri. Ha det gott! /TraumaTriumf

 4. dissociation
  december 1st, 2009 i 00:54 | #4

  Hej Gina!
  Ja, det var ett tag sedan vi hördes av. Dessutom har mitt bloggande för ett tag legat lite i lä för en del andra uppgifter jag haft. Det har liksom halkat ner på prioriteringslistan, men jag hoppas kunna skifta fokus och ta upp bloggandet igen. Det är kul, jag gillar att blogga…! Hur är det med dig? Maila om du känner för det. Jag skulle bli glad av att höra av dig.

  Ha det gott! /TraumaTriumf

 1. Inga trackbacks än.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu