Hem > Allmänna tankar > Lever än!

Lever än!

Nytt år och nya möjligheter heter det. Det har nu passerat ett år sedan jag började med bloggen här på bloggproffs och mycket har hänt i mitt liv det senaste året. Mycket har hänt inte bara senaste året utan i år. Jag har fått nytt jobb (även om jag fortfarande är cirkelledare också, men bara lite färre timmar) och jag har fått ett par nya engagemang, eller uppdrag om vi väljer att kalla det så.
Jag har varit synnerligen osynlig här på bloggen men skall försöka återuppta skrivandet mellan varven. Så; gott nytt bloggår alla!

Categories: Allmänna tankar Taggar:
  1. Solsken
    januari 21st, 2010 i 08:48 | #1

    Gott nytt år! Allt gott och fint till dej!

  1. Inga trackbacks än.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu