Hem > Allmänna tankar > Måndagsplanering

Måndagsplanering

Måndagar har ju den egenheten för sig att de på något sätt försöker sätta grunden för resten av veckan. Efter veckohandlingen på eftermiddagen idag kunde jag konstatera att min energi var helt fullkomligt slut. Jag är lite hyperkänslig när det gäller stimulans utifrån och på ICA Maxi blir det sällan särskilt mycket lugn och ro. Det var rörigt värre och hundar, rullstolar, kund- och barnvagnar föstes, skuttades och drogs runt hela varuhuset och mitt i allt stod jag och visste varken ut eller in.

Det blir lätt mycket att hålla reda på i stora varuhus. Min energi går åt till att ha ryggen bar och koll på omgivningen, -allt är en relik från min uppväxt och därmed inte så lätt att skaka av sig…

Categories: Allmänna tankar Taggar:
  1. Inga kommentarer än.
  1. Inga trackbacks än.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu