Hem > Allmänna tankar > Är det bara jag?

Är det bara jag?

Efter en lång dag med ny kollega (ja, ni som känner mig vet vad jag menar…) stöp jag i säng redan framåt fem för att sova bort ett par timmar. Detta har fått som följd att jag nu, några timmar senare är hur vaken och pigg som helst. Jag satte mig ner här för en stund sedan och började plocka bland mina skisser. Jag planerar att lägga ut min serie ”En sån där Jen” här på bloggen. Karaktären Jen är en inkarnation av mig själv och ändå inte (det är det som är konstnärlig frihet, -man kan skapa allt så mycket eller så litet likt en själv som man själv behagar). Hon studerar (liksom jag – fast när det gäller mig är det med måtta) och försöker lära sig att leva med sitt trauma genom en vardag av terapi, ångest, revansch, hämndlystnad och så en del helt vardagliga relationsproblem. Skall nog ordna en egen sida åt henne här vad tiden lider.

Categories: Allmänna tankar Taggar:
  1. Inga kommentarer än.
  1. Inga trackbacks än.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu