Hem > Allmänna tankar > Vaken!

Vaken!


Det blev blåbärssmoothie till frukost (blåbär i sympati med vasaloppsåkarna), -men trots det orkade jag inte med att följa dem idag…
Jag har varit trött, så ofantligt trött idag. Under förmiddagen tänkte jag se på vasaloppet på TV, men sov mig igenom det. Sedan skulle jag, tänkte jag, se på herrarnas fem mil från Liberec (eller hur det nu stavas), men inte heller det kunde jag hålla mig vaken igenom. Det måste helt enkelt vara så att jag efter en gårdag som bestod av tre timmar i bil och en dryg timmes strosande i en väldigt lördagsaktiv småstad helt enkelt behövde sova. Av någon anledning finner jag sådant oerhört tröttande. Det kan också hända att natten innan trots allt inte blev så bra. Jag vet inte…
jag vet bara att jag nu, lagom till midnatt känner mig riktigt utvilad och beredd att ta mig an vad dagen har att erbjuda…
Categories: Allmänna tankar Taggar:
  1. Inga kommentarer än.
  1. Inga trackbacks än.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu