Hem > Allmänna tankar > Kort, kort dagsresumé

Kort, kort dagsresumé

En ganska omtumlande dag har det varit. Dels en lång dag vid näringarna som kantades av vissa mindre besvikelser (en av mina produkter hade… ja, -tappat huvudet) och sedan ett negativt besked till kvällningen. Däremellan sov jag (-vaknade först när B kom -sin vana trogen, vid fem ungefär och då hade jag varit hemma i nästan tre timmar). När jag kom hem var jag ofantligt trött. Och trots de två timmarnas sömn där på eftermiddagen återfick jag liksom aldrig energin.
Semlan -väninnans katt, i farten…
Mina tankar har snurrat kring gamla händelser invirade i dagsfärska motgångar och mindre huvudbry. En kul sak hände dock idag också, -nybeställda böcker kom med posten (nej, -ett privat alternativ till den samma, men, nåja…) så en liten mjuk känsla av upphetsning finns också någonstans i magtrakten.
God natt!
Categories: Allmänna tankar Taggar:
  1. Inga kommentarer än.
  1. Inga trackbacks än.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu