Hem > Allmänna tankar > Marsväder

Marsväder

Gråa tjocka moln har hängt tunga över höghusen och småhusområdet intill. Tösnöblandat regn har landat på marken och ett tungt gråaktigt snölager har lagt sig längs trottoarer och på de nyss så gröna områdena mellan husen. Det är mars och vädret är nyckfullt.
(Men knappast någon är väl förvånad.)
Förmiddagar på tisdagar betyder för min del egenterapi. Gentemot allt sunt förnuft så har jag faktiskt börjat gilla henne, min psykolog. Hennes terapeutiska metod har visat sig ha en del positiva sidor, -också. Hon är den sortens terapeut som du, efter flera års terapi ännu inte knappt vet efternamnet på. Att hon har en man har jag räknat ut genom landstingskatalogen (och så har hon ring, -men det i sig behöver ju inte betyda något). Jag vet inte om jag är den enda som gör så. Snokar omkring. Känner mig lite skamsen att erkänna det. Jag har dock låtit det vara med det, -det och så har jag googlat (utan att hitta något överhuvudtaget – hon är ingen exhebitionist min terapeut).
Möjligen är det så att jag vill veta i vems händer jag lägger min psykiska hälsa.
Kanske är det i sig inte så konstigt ändå?
Categories: Allmänna tankar Taggar:
  1. Inga kommentarer än.
  1. Inga trackbacks än.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu