Hem > Allmänna tankar > Vinkväll :)

Vinkväll :)

Det sägs att det var en ruggig kväll. Att det var kyligt och rått och att snålblåsten högg i kinderna. Egentligen var det ingen speciell kväll. En helt vanlig måndag. Inne i Y:s lägenhet var det desto mysigare och faktiskt mer städat än vanligt. Vi hade bestämt oss för att ha en liten vinkväll, med vin, frukt och choklad. Oftast brukar jag gå hem tidigt. Den här gången var det annorlunda. Jag stannade längre än vanligt. Pratade. Berättade. Om livet förr, -mitt förra liv. Om vänner jag haft, människor jag mött. Sedan lyssnade jag lite och pratade ändå mer. Det var helt enkelt en sådan kväll som man borde ha fler utav. En kväll runt köksbordet hos en god vän där man kan dryfta livets nödtorft och göra det utan att hålla igen, ”bete sig” eller vara noggrann med att inte avslöja för mycket. Jag tänkte på hur skönt det var att Y känner till min historia. Att hon vet hur mitt liv sett ut, på ett ungefär. Att jag kan vara mig själv. HELA mig själv. Så jag hoppas att det blir en liknande kväll igen. Kanske inte nu på momangen, men rätt snart. Nu har det ju bara gått ett dygn sedan, så jag får väl ge mig till tåls. Men trevligt hade jag; bara så du vet Y.
Categories: Allmänna tankar Taggar:
 1. L
  mars 25th, 2009 i 08:25 | #1

  Låter härligt!

 2. dissociation
  mars 25th, 2009 i 17:58 | #2

  Eller hur?

 1. Inga trackbacks än.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu