Hem > Allmänna tankar > Knackigt på fler än ett sätt…

Knackigt på fler än ett sätt…

Eftersom jag ägnade helgen åt att försöka logga in på bloggen utan vidare framgång ligger jag lite efter. Jag hoppas att problemet (vad det än är) skall ha åtgärdats nu och att bloggen fungerar som den skall framöver. Vi får se. Helgen var trots allt inte helt fruktlös vad gäller kreativ verksamhet (tvärtom faktiskt). Jag lekte nämligen en del med photoshop (teknikens gåva till mänskligheten) och prövade på att göra bakgrunder till powerpoint bland annat. Ett litet smakprov? Det kommer här:
Någon vidare lust att skriva mer har jag inte, så då gör jag inte det heller; men jag återkommer… (om inte servern kraschar vill säga…)
Categories: Allmänna tankar Taggar: ,
  1. Inga kommentarer än.
  1. Inga trackbacks än.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu