Hem > Allmänna tankar > På gång

På gång

Vid halv tio var det fortfarande ganska ljust här utanför mitt fönster. Nu har det hunnit mörkna på ganska så rejält. Jag sitter nu och lyssnar på musik och tuggar på kex med ost medan jag försöker att undvika att hälften av redan nämnda kex skall hamna mellan tangenterna på tangentbordet. Det har varit en ganska lång dag på något vis, en sådan där dag när man såhär till aftonen kan förundra sig över att det som skedde under förmiddagen faktiskt skedde den gångna förmiddagen och inte någon förmiddag långt tidigare.
Bildtext,: Nätartikelseriens åttonde del är på gång och kommer senare ikväll.
Det blev lite körigt på förmiddagen. Jag var liksom sen redan från början. Jag hann dock få inlämnat mina alster till vårens konstutställning och när det var gjort flöt det mesta på -om än lite hackigt- under näringarna på eftermiddagen. Det var lugnt och jag gillar ju faktiskt ganska bra när det är just så. Jag kunde jobba ifred. Inte så mycket snack, mer verkstad. Efter näringarna var jag dock ordentligt trött och jag beställde faktiskt bil för att ta mig hem. Jag kan bli så, -helt däckad, -fullkomligt slut, direkt efter att jag varit fokuserad och alert till tusen. Det är som en på och av – knapp som saknar mellanläge. Efter en stunds vila här på kvällen har jag nu fått upp elden igen. Störs lite av ett minne. Det är ett minne som jag tycker att jag bearbetat men som ändå inte vill låta mig få riktig ro. Försökte måla av mig en liten stund och jag tror faktiskt att det hjälpte lite.
Categories: Allmänna tankar Taggar: ,
 1. Jenny
  maj 10th, 2009 i 09:20 | #1

  Hej!
  vad bra du skriver i nätartikelserien! Läste om EP och ANP nu och har äntligen förstått hur allt hänger ihop:) Du borde skriva en bok om detta.
  Kram från Jenny

 2. dissociation
  maj 10th, 2009 i 21:39 | #2

  Vad gulligt sagt! Och jag lovar att skriva en bok om något förlag hör av sig och efterfrågar det… :)

 1. Inga trackbacks än.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu