Hem > Allmänna tankar > Twitter

Twitter

Det är dags att gå och lägga sig. Det blir tidig morgon imorgon bitti eftersom jag skall spendera dagen tillsammans med en handfull andra kvinnor. Tanken är att man skall få en barnfri dag då man kan ta hand om sig själv, få massage, måla, vandra och annars bara vara. Det erbjuds avkoppling och ny energi. Jag har precis plockat fram det jag kan tänkas behöva och känner mig ganska laddad faktiskt. Det skall bli skönt, även om jag knappast tar del av erbjudandet om massage. Jag klarar helt enkelt inte av det. Så det är inte så mycket att orda om. Jag kunde skriva mer, men väljer att inte göra det. Så därför säger jag bara; godnatt!

Categories: Allmänna tankar Taggar:
  1. Inga kommentarer än.
  1. Inga trackbacks än.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu