Hem > Allmänna tankar > Glad Syttende mai!

Glad Syttende mai!

Og gratulerer til seieren i Melodi Grand Prix…!

Norge har alltså vunnit eurovisionsschlagern och jag är rätt nöjd. Jag låg i soffan och löste korsord hela kvällen men hade ett öga på TV-skärmen som sände direkt från Moskva. Av någon anledning sändes ingenting vettigt på någon av de andra kanalerna så valet var inte särskilt svårt. Det blev en trevlig kväll där rätt låt vann.

För övrigt har det varit en ganska lång dag. Samtidigt var det en dag som nog kan betecknas som en synnerligen skön sådan. Solen sken, jag satt och skissade och pimplade kaffe, zenmeditationen resulterade visserligen i ett låst knä, men det kändes ändå som en erfarenhet jag inte hade velat vara utan. Lite ringrostig kände jag mig, men på det hela taget var det just en sådan dag som det var tänkt att vara, en lugn och givande dag med god mat, vackert väder och omtanke. Självklart var det inte riktigt så enkelt som det låter. Att ta hand om sig en dag på det viset som vi gjorde idag väcker tankar och känslor, minnen och funderingar. Men de funderingarna vill jag inte skriva om här och nu. De behåller jag för mig själv. I alla fall ett tag (för nu vill jag gå och lägga mig, tröttheten är påtaglig).
Categories: Allmänna tankar Taggar:
  1. Inga kommentarer än.
  1. Inga trackbacks än.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu