Hem > Allmänna tankar > Ny layout -igen…

Ny layout -igen…

En blir då aldrig nöjd… Eftersom jag inte var helt till freds med den förra layouten så har jag gjort en ny. Nu vet jag inte om jag kommer att gilla den här heller, men jag hoppas det, för det är trots allt en hel del tid som går åt till detta att omprogrammera css-en. Å andra sidan tycker jag ju att det är kul, så det lär väl bli fler ändringar ändå, har jag på känn, eller så inte (jag vill ju inte skrämma iväg er med ständigt nya layouter).

Hur som helst har det varit en ganska trevlig dag. Eftersom onsdagscirkeln är slut för säsongen så är jag ledig över sommaren på onsdagar, så jag tog tog min semesterlediga dag till att städa ordentligt i ateljén; det tenderar annars att bli ganska så kaosartat just i det rummet. Nu är det i varje fall fint där, -vi får se hur länge…

Categories: Allmänna tankar Taggar:
  1. Inga kommentarer än.
  1. Inga trackbacks än.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu