Hem > "En sån där Jen", Allmänna tankar > Dissociationsfri – i två dagar

Dissociationsfri – i två dagar

Det övergår mitt förstånd hur det kommer sig, varför jag nu, såhär i början på sommaren (som för övrigt är en svår tid på året) är mer fokuserad än jag varit på länge. Missförstå mig rätt nu, -jag har varit både trött, oinspirerad, oengagerad och lat, men jag har inte varit dissociativ. idag t.ex. har jag ägnat mig åt att ta det lugn. Ligga i solstolen och sova (under regntunga skyar-tanken var att jag skulle läsa men ögonlocken behagade inte svara på den ifrån mitt medvetande sända ordern utan sjönk ner och lade sig att vila och så även jag). Ett par timmars sömn blev det inalles under dagen, vilket förmodligen var mer än de små snuttar sömn jag lyckades producera natten innan. igår var det i stort sätt likadant, bortsett från att jag då städade ateljén och putsade och fejade liksom jag gjort under dagarna innan dess också. Någon gång skall man ha städat i hela våningen samtidigt och då gäller det att vara på sin vakt. Mina städtvång (som inte handlar om annat än att jag är poinefobisk – alltså rädd för bestraffning) har avtagit. Jag kan ta paus innan ångesten tar överhanden. Det kunde jag nöjt konstatera igår. Så visst går det framåt. Snart har jag väl inga posttraumatiska besvär längre (och vad skall väl jag göra då?).

Jag vet inte heller vad jag skall göra av all semesterledig tid. Lyckligtvis har jag näringar att gå till imorgon, annars skulle jag väl förmodligen sova bort den dagen också… (fast det är ju bättre än att dissociera bort den, så jag skall inte klaga).

Categories: "En sån där Jen", Allmänna tankar Taggar:
 1. Gina
  juni 12th, 2009 i 11:10 | #1

  Hej,

  länge sen… Har p.g.a stress inte hört av mig på ett tag, men trots det nog läst din blogg då och då. Tack för tipsen om e-böcker!

  Och, va fint att läsa att du mått så bra just nu. Låt sommarsolen värma o. njut av att kunna sova en hel dag om du vill.

  Vi hörs & soliga hälsningar fr Gina

 2. Pet
  juni 13th, 2009 i 12:27 | #2

  Härligt…vilka framsteg…vila vidare:)

 3. Triumfen över Traumat
  juni 18th, 2009 i 06:33 | #3

  Hej Gina!
  visst, det har varit ett tag. Jag försvinner ingenstans… Bara så du vet.

 4. Triumfen över Traumat
  juni 18th, 2009 i 06:34 | #4

  Hej Pet,
  -det var ett tag sedan jag hörde av dig. Hur är det med dig? Du vet var jag finns släng över ett mail när du känner för det… / E

 1. Inga trackbacks än.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu