Lördags


En av skålarna som inspirerats av en av Farbers fotografier. Jag gillar denna serie. För visst är väl ändå kvinnokroppen vacker?
Precis som jag hade gett upp och i stället postat ett inlägg på wordpress-bloggen så måste jag ju testa att logga in ytterligare en gång… och se där; kontakten med localhost är återupptagen, så då kan jag ju inte gott bara tralla iväg utan att skriva något inlägg idag. Dagsrapporten är ingen skinande rapport i världsklass. Egentligen är det en ganska lugn och stillsam historia. En historia där Mindfulness-CD:n fick ge vika för sömnen, där Å fick sina händer tvådda med massagekräm (luktar som vicks krämer gjorde förr i tiden) av en inte helt avslappnad massör (jag själv då alltså) och en historia där ett ganska trist badrum fick sig ett litet lyft, skinande blanka kranar och ett betydligt mer sparsmakat förråd av redan utgångna burkar med kroppsbalsam och -smör (vet inte riktigt varför det heter just så). På det hela taget en ganska vanlig lördagshistoria utan inslag av varken våld (möjligen brukades lite våld i samband med massagen; jag vet inte så noga, jag var inte helt med i kroppen), alkohol (då räknas inte parfymflaskan som tog sig ett djupdyk ner i påsen med förkastade prylar, utslitna dammråttor och annat småskräp) eller droger (då kanske man inte heller skall nämna stunden på balkongen med sudoku-tidningen och kaffet det ljuva kaffet?)…
Categories: "En sån där Jen", Allmänna tankar Taggar:
  1. Inga kommentarer än.
  1. Inga trackbacks än.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu