Hem > Trauma > Terapiguiden – omformattering pågår

Terapiguiden – omformattering pågår

Bara några ord om terapiguiden…
Under eftermiddagen här försökte jag publicera den utlovade terapiguiden, men det visade sig vara så att jag var tvungen att omformattera materialet, vilket i sin tur ger biverkningar…-på layouten. Så jag skall fixa det tills imorgon… Lovar… (tror jag)…
Ha det gott!
Svalkande drömmar i den varma sommarnatten!

Categories: Trauma Taggar: ,
 1. anonym
  juni 24th, 2009 i 17:44 | #1

  e det du som har startat nya forumet wedidit.se?

  *Nyfiken* hihi. Nä men det är nog inte du kanske =) Har du sett det då?
  Denna blogg är s u v e r ä n

 2. Triumfen över Traumat
  juni 25th, 2009 i 01:10 | #2

  Jag önskar att jag kunde säga att det är jag som står bakom forumet wedidit.se, men nej, så ligger det inte till. Jag hade faktiskt inte ens hört talas om det, men skall ta mig en närmare titt vid tillfälle.
  Och du, tack för de värmande orden.

  Ha det gott! /E

 1. Inga trackbacks än.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu