Hem > Allmänna tankar > Middag

Middag

Jag skulle kunna säga att det varit intensivt, men det är inte riktigt sant, så jag låter bli. Jag har inte i praktiken gjort så mycket, men det känns ändå som om det varit några intensiva dagar. Möjligen beror det på att tankeverksamheten passat på att testa precis alla sin kuggar och hjul de senaste dagarna. Min rapportering från de senaste dagarna blir trots det ganska knapphändig. Jag har dels snudd på tystnadsplikt gällande en del av det jag företagit mig, dels är funderingarna av en sådan natur att jag helst inte delar med mig av dem, åtminstone inte riktigt än. Informationsbladet, det första, är dock skrivet och publicerat och det känns bra. det andra är också snudd på klart och kommer väl i dagarna. Nu låter hela detta inlägg ganska moloket. Fullt så moloket har det inte varit. Det har bara -krävt en del energi. I måndags var jag i Stockholm tillsammans med P (vars mage förresten är underbart rund och fantastisk fin… helt av förekommen anledning. Baby blir det i början av november…) -sedan besöket i Stockholm har jag varit lite sliten. Möjligen är det bara det att det kryllar ar folk i den stan. Folk som kommer nära. Alltför nära. Jag har mitt behov av utrymme… (nej, någon storstadsmänniska lär jag aldrig bli, trots att jag faktiskt bott i en huvudstad en gång i tiden…)

Här intill ser vi min middag från i måndags. Den inhandlades på pressbyrån och sades innehålla 6 % salladsblad. Ändå är den inte någon riktigt bra bild av dagen som sådan. Dagen som sådan var mer omtumlande, mer förvirrande och lämnade en betydligt mer ihärdig upplevelse av mättnad.

Ha det!

Categories: Allmänna tankar Taggar:
 1. jenny
  juli 31st, 2009 i 20:13 | #1

  hej hej

  kunde inte låta bli och skratta lite åt bilden. Frågan är hur dem kunnat räkna ut att salladsbiten utgjorde hela 6 %. Har dem suttit och vägt den i förhållande till resten av mackan så undrar man ju om det inte finns viktigare saker och göra här i världen :)

  Hoppas du har det bra. Själv är det lite värre som du ju vet. hoppas va tillbaka snart.

  kram på dig

 1. Inga trackbacks än.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu