Hem > Privat > Frustration

Frustration

nära.jpg - Picamatic - upload your images Privat: En frustrerande dag på ett vis, en kreativ dag på ett annat. Efter julledigheten började mitt halvtids dagsverke igen och jag var riktigt taggad när jag åkte dit. Det börjar kännas som vanligt igen, ordningen är på något vis återställd. Det som var frustrerande sedan var helt av praktisk natur. Det visade sig nämligen vara ett elände att ordna elektronikinköp för företaget. Detta pga för låg kreditvärdighet, knepig administration och allmänt trassel. Sådant kan få mig att känna mig frustrerad, men jag förmodar att det är rätt normalt och vettigt att reagera så. Det ordnar sig säkert ändå. .Så småningom.
Categories: Privat Taggar:
  1. Inga kommentarer än.
  1. Inga trackbacks än.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu