Hem > Allmänna tankar > Länge leve de nio liven!

Länge leve de nio liven!

    DSCF2231.JPG - Picamatic - upload your images Det är ett år sedan jag stod där; på trappan till katthemmet för att titta på -bara titta på- de katter som just då var inne. När jag kom in i karantänen stod där en rejäl bjässe till katt och tittade slött på mig. Han verkade inte bry sig om mig och struntade totalt i min nervositet. Hur det kom sig förstår jag ännu inte intill denna dag, men när jag åkte hem fanns den katten med mig. På vägen hem körde vi via affären och köpte det nödvändigaste, -kattmat och sand till kattlådan (mitt gamla fotbad). Så; grattis Big Z, -du har haft överseende med mig ett år nu. Du var värd din räka.
Categories: Allmänna tankar Taggar: , ,
  1. Inga kommentarer än.
  1. Inga trackbacks än.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu