Hem > Allmänna tankar > Kaffe genom rör

Kaffe genom rör

2009_0128B0025.JPG - image uploaded to Picamatic Nöden har ingen lag. Det är känt sedan länge. Lyckligtvis hade jag sugrör hemma och resten följde av sig själv. Det är ju trots allt så att människan under inga som helst omständigheter klarar sig utan kaffe. Under dagen idag har jag intagit all föda med sugrör. Så också frukostkaffet. Av någon anledning smakar kaffe annorlunda genom sugrör (testa så får ni se).

Eftersom jag har problem med smärtförnimmelser (- jag märker inte alltid när saker gör ont) så gäller det att vara lite försiktigt, för även om jag inte känner smärta, så bränner kroppen sig ändå. Och eftersom jag bestämt mig för att förhålla mig till den stackars kroppen med viss respekt så blev det till att vänta, blåsa, vänta lite till -innan jag sög i mig det halvljumma eländet. Men det var det värt. Vad vore livet utan kaffe?

Categories: Allmänna tankar Taggar:
  1. Inga kommentarer än.
  1. Inga trackbacks än.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu