Hem > Allmänna tankar > Varför livet suger…

Varför livet suger…

Koppen här är både manipulerad i photoshop och drejad i en annan lera än dagens produktion, -men stilen är den samma -om det nu går att uttyda vill säga. Egentligen suger det inte, -livet. Det är bara det att vissa dagar känns lite motigare än vad som egentligen borde vara berättigat. Det har varit en sådan dag idag. Ändå har jag haft en låg-dissociativ dag, -jag har varit ”med” i kroppen och knoppen, -fått en hel del gjort under eftermiddagens näringar (-en serie muggar i tre storlekar), haft sport att titta på när jag kom hem (fast jag somnade ifrån alltihopa -igen) och så har jag träffat ideligen trevliga, glada och lättsamma människor (om man nu kan kalla min ”elev” A lättsam, men ovanligt trevlig var hon faktiskt idag).
Faktum är att jag vet vad det är som tar ner humöret, men det är ingenting som är lämpligt att skriva här. Som sakerna ser ut så är det inte heller något jag kan göra något vidare åt. Jag hatar det, -saker som är utom min kontroll. Maktlöshet. Ett löv i vinden som inte kan göra så mycket annat än landa där vinden tillåter henne att landa.
Kanske beror det på att jag varit maktlös så mycket och nu kämpar med händer och tänder för att inte vara det. Kontroll, kontroll, kontroll. Maktlöshet.
Categories: Allmänna tankar Taggar:
 1. Petra
  mars 7th, 2009 i 00:44 | #1

  Hejsan!! Jätteglad..kommer til dig den 29/3..ska bli skoj…vill du hitta på nåt?? har bil..om du vill åka någonstans..Hur som helst ser jag framemot dagen:)..Och måste åter igen talaom för dig hur otroligt bra du skriver/beskiver…och hur långt jag bara kan ana att du kommit..:)Pet

 2. Linda
  mars 7th, 2009 i 11:03 | #2

  Hej, tråkigt att du känner så -men- jag förstår… Hör av mig inom en snar framtid så bokar vi in en fika! Fortsätt nu uppdatera så jag har något att se fram emot :) Sköt om dig! /Linda

 3. Dissociation
  mars 7th, 2009 i 14:13 | #3

  Petra – Det värmer att höra att du tycker att jag skriver bra, -det får mig att räta på ryggen en smula…
  Den 29/3 ja… jag skall fundera på saken. (Vad kul att få träffa dig igen – jag ler bara jag tänker på våra första (av många?) möten.)

 4. Dissociation
  mars 7th, 2009 i 14:14 | #4

  Linda – ja, jag lovar att hålla dig uppdaterad och du vet ju hur mycket jag gillar att fika… så jag ringer någon av de närmaste dagarna. /E

 1. Inga trackbacks än.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu