Hem > Allmänna tankar > På efterkälken

På efterkälken

De flesta som känner mig är kanske inte så förvånade. Jag är något av en tidsoptimist, åtminstone vad gäller läsandet av böcker. Jag tror att jag nog hinner och att det kanske tar en dag eller två, men sedan skall jag ha hunnit i fatt. Men nu har det visat sig att jag ligger hopplöst långt efter. Bokhögarna på soffbordet bara växer (olästa böcker har inte tillträde till min bokhylla). Jag får snart skotta mig genom passagen mellan soffbordet och hyllan för att kunna ta mig till skrivbordet. Ändå älskar jag det. Jag njuter av att dränkas av olästa böcker, ha dåligt boksamvete, men framför allt att plocka bland böckerna på jakt efter den perfekta boken att läsa just nu. Att den finns där någonstans det vet jag. Det gäller bara att hitta den…
För övrigt har det varit en ganska lugn dag, en dag med svensk seger på 400 meter i inomhus-EM, -en dag som mest tillbringats inomhus. Jag och J tog oss en tur ut, gjorde Tai qi och gick till förortscentrat för att köpa något gott till kaffet och något ätbart till middagen. Bägge uppdragen genomförde vi med bravur.
Men nog om det.
Säger god natt för nu, -en inbunden pockar nämligen nu på min uppmärksamhet…
Categories: Allmänna tankar Taggar:
  1. Inga kommentarer än.
  1. Inga trackbacks än.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu