Hem > Allmänna tankar > En timme för klimatet

En timme för klimatetSå kom den då, dagen och timmen då hela världen skulle släcka ner. Säkert var det fler än jag som hörsammade detta och mycket riktigt släcktes belysningen i några av lägenheterna även här på denna gata ner (Det är möjligt att det var nersläckt av en tillfällighet, men nersläckt var det). Jag och Å satte oss väl tillrätta med tre tända ljus och jag fann inget annat bättre för mig (med TV:n och dator nedsläckta under denna timme så…) än att i mörkret leta mig fram till kameran (höll på att snava över katten i trappen eftersom det var så dunkelt). Tillbaka inne hos Å började jag leka med denna lilla trevliga symbol för den digitala eran och lekte med slutartid och bländare, till min egen höga nöjes skull. Rätt som det var så var timmen över och TV:n slogs på igen. Då passade jag på att kila upp till mig och krypa ihop här framför datorn med minneskortet i högsta hugg. Jag deltog kanske inte så aktivt i kampanjen men gjorde en form av statement i alla fall.
Om inte annat så blev det en massa mer eller mindre lyckade bilder av de tre ljusen nere hos Å…
Categories: Allmänna tankar Taggar:
  1. Inga kommentarer än.
  1. Inga trackbacks än.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu