Hem > Allmänna tankar > HP – something for everyone!

HP – something for everyone!

Det är kanske inte deras slogan, men det kunde vara det. I fredags kväll kom den gode E och hade med sig en ny HP dator till mig. Det skall sägas direkt att det inte var en dag för tidigt. Den gamla var av det slaget att den hade sett sina bästa dagar. Men så hade den ju också tolv år på nacken eller något sådant. Jag blev naturligtvis själaglad. I själva verket hade jag gått som på nålar hela dagen. Efter att jag kommit hem från näringarna och innan E kom så hade jag ett par riktigt långa timmar. (Detta är också orsaken till min relativa frånvaro från bloggen, jag har liksom varit upptagen…)
Det visade sig emellertid att det inte bara var jag som var nöjd med nyförvärvet; Big Z fann genast tycke för kartongen den kom i och jag donerade den till honom (för att behålla något av min status och gunst hos honom). Han bodde snabbt in sig så nu ligger kartongen här i soffan, -vi får se hur länge det blir. (Man kan ju inte kasta ut katten med kartongen inte…)

Allt detta betyder i sin tur att jag nu kan satsa på bloggen igen lite grann. Så; håll till godo!

Följ min blogg med bloglovin

Categories: Allmänna tankar Taggar:
  1. Inga kommentarer än.
  1. Inga trackbacks än.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu