Hem > Allmänna tankar > Ljuva Helena

Ljuva Helena

Det finns dagar då det är skönast att göra inte så mycket alls. Ibland behövs de för att balansera upp de dagar då man gör… -allt. För min del så har jag haft just en sådan dag idag, en sådan dag då inget alls egentligen blivit gjort, -och det har varit riktigt skönt, särskilt som ”ingenting särskilt alls” inneburit en stund i spänning framför skidskyttets världscupavslutning. Jag hade nöjet att dela denna upplevelse med P. Av någon anledning är det så mycket trevligare att sitta i soffan och stressa upp sig när man inte gör det helt ensam.
Under kvällen här har jag lekt med min nya HP-kompis. Han (datorn) och jag har letat stugor att hyra i sommar. Problemet är inte att det inte finns några stugor utan att det finns för många och för dyra… (vi får komma ihåg att ekonomin inte är den bästa här). Vi får se om vi hittar något…För övrigt har jag haft en dissociationsfri dag idag. Det händer nu som då att jag har det. Oftare nu än tidigare… (Yei!)

Då så; vi hörs imorgon!

Categories: Allmänna tankar Taggar:
  1. Inga kommentarer än.
  1. Inga trackbacks än.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu