Hem > Allmänna tankar > Kortfattat

Kortfattat

Som dag betraktad har den senaste 12-h perioden varit ganska bristfällig vad gäller utmaningar; alltså, -det har inte hänt så mycket. På eftermiddagen gick jag och J till Röda korset och fikade där och passade samtidigt på att ta oss en titt på nyanlända böcker. Jag köpte några stycken fastän högarna med böcker på bordet (jag sätter inte in olästa böcker i bokhyllan) börjar bli otäckt höga. Vi åt också varsin toast på stan innan vi tog bussen hem. Jag har erfarenheter av att som barn sättas på bussen och de flashbacksen tenderar att överbemanna mig så snart jag är i närheten av en buss, -men det gick bra idag i alla fall. Är trött nu och skall gå och knyta mig. Allt gott!

Categories: Allmänna tankar Taggar: ,
  1. Inga kommentarer än.
  1. Inga trackbacks än.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu